IMG_3300.JPG

PADEL

TRÄNING

Vi är glada att presentera ett nytt och spännande samarbete med Pro Level Padel Academy som framöver tar hand om hela vår träningsverksamhet.

PLP Academy har tagit ett helhetsgrepp om allt som har med padelträning att göra, med allt från hela terminskurser, minikurser till aktiviteter och events. Ett stort fokus ligger på barn och ungdomar och de ser till att de får en lättillgänglig och lekfull introduktion och utveckling i denna fantastiska sport. Här kan du läsa mer om träningsgrupper för juniorer: Juniorpadel.

 

Akademins huvudsyfte är att förmedla ett välplanerat och strukturerat träningsupplägg med en målsättning att sätta en ny standard för padelträning genom att skapa ett förstklassigt program för både juniorer och vuxna, amatörer som tävlingsspelare.

PLP Academy anordnar träningsevent,  nybörjarkurser, avancerade träningskurser, padellektioner,  gruppträning och mycket mer.

Har du frågor, maila info@prolevelpadel.com

 

All info och bokning hittar du på MATCHI

IMG_2790.jpg

intresseanmälan kurser

diego.jpg

NU SIKTAR VI MOT VÅREN 2022

Passa på att anmäla dig till en eller flera av våra kurser, där det finns något för alla!

Vi erbjuder terminskurser för vuxna och barn i alla nivåer från nybörjare till tävling. 

Nytt för i år är AFTER SCHOOL (klass 1-4) med upphämtning efter skolan!

Vi har begränsat antal platser! Anmäl ditt intresse i MATCHi.

 

Tränade du gruppträning förra terminen?

Du som deltar i någon av våra terminskurser har självklart förtur till nästa termins kurser. Gör en ny intresseanmälan och klicka i rutan “Jag var med förra terminen” och under Övrig information kan du notera övriga önskemål.

VARMT VÄLKOMMEN TILL EN NY ROLIG TERMIN!

Under terminerna erbjuder vi löpande nybörjarkurser, spännande gästtränare, roliga träningsevent och anpassade träningstillfällen. Håll koll på vår sida på MATCHI där allt läggs ut.

IMG_4139.jpg

Följ oss på instagram @popuppadel

Popup Padel
Energivägen 2​
196 37 Kungsängen
Stockholm

HITTA TILL OSS