top of page

SOMMARSTEGEN 2020

Tusen tack till alla lag som har varit med och spelat Sommarstegen 2020!

Det var 25 lag anmälda i olika klasser och nivåer och det har spelats över 75 matcher i sommaren.

Nu är det färdigspelat för denna omgång och följande lag har placerat sig högst i sin klass:

 

 

 

 

VAD INNEBÄR SOMMARSTEGEN? 

Alla lag som anmäler sig hamnar på en placering i en rak division, så kallad padelstege. Sedan tävlar lagen om placeringar genom att utmana varandra i matcher och på så sätt försöka att erövra en ny högre placering i stegen. Matchtid bestäms och bokas efter överenskommelse mellan lagen. Alla kategorier (herrar, damer, mix, juniorer) ligger i samma stege och kan tävla mot varandra om de vill. Däremot blir det slutligen ett vinnarlag i respektive kategori dvs laget som ligger högst i stegen för sin kategori vinner. På detta sätt kan du spela så många matcher du vill och får chansen att utmana nya motståndare i olika kategorier/nivåer. Sommarstegen startar 8 juni och vi ser fram emot många roliga möten!

TÄVLINGSPERIOD

8 juni - 9 augusti

REGLER

Matcherna spelas på Popup Padel. Speltid för match görs upp mellan lagen (60 min eller 90 min)

Matcher spelas bäst av 3 set. Vid tidsbrist är det ledande lag efter full tid som vinner. Om resultatet är oavgjort, måste matchen avgöras med minst en boll. 

ANMÄLAN

Anmälan öppnar nu och alla lag som anmäler sig senast söndag 7 juni kl.12.00 kommer vi att försöka nivåanpassa in i stegen. Anmälan är öppen tom 30 juni, men nya anmälningar som tillkommer efter 7 juni placeras in i turordning längst ned i stegen.

 

Anmälan kostar 450 kr/lag och inkluderar ett matchklipp på lagledarens Matchi-konto, som kan användas för match (60 min) i padelstegen. Anmäl ditt lag genom denna länk.

VAR HITTAR JAG DEN AKTUELLA STEGEN?

HÄR finns Sommarstegen uppdaterad och aktuell med den informationen du behöver för att utmana nya lag. Vi kommer också att med jämna mellanrum lägga ut en aktuell stege på vår Facebook-sida 

VI VILL UTMANA ETT LAG – HUR GÖR VI?

Ni kan utmana lag som är max 2 placeringar över er, vilket betyder att ni själva kan bli utmanade av lag som är 2 placeringar under er. Välj ett lag och kontakta dem och meddela att ni utmanar dessa! Kom överens om en speltid på Popup Padel som fungerar för båda lagen. OBS: Boka en match i taget, eftersom nya placeringar skapar nya förutsättningar för utmaningar.  

Blir ni utmanade är ni skyldiga att acceptera utmaningen, om ni inte redan spelat en match i stegen i veckan (eller om något annat oförutsett händer). Utmaningar måste dock ha en framförhållning inom rimliga gränser.

HUR KLÄTTRAR VI I STEGEN?

Vinner ni en match mot ett lag ni utmanat, byter ni placering. Vinner ni en match som ni blivit utmanad till behåller ni er placering. Förlorar ni en match där ni utmanat ett lag, tappar ni en (1) placering.

Det kan hända att ett lag klättrar mer än 2 placeringar över ett utmanande lag innan en redan bestämd match spelas. Då är det den nya placeringen utmanaren tar vid vinst.

HUR GÖR MAN UPP BETALNING FÖR EN MATCH?

Matcherna spelas på Popup Padel och precis som i en vanlig match gör ni upp betalning jämnt mellan alla spelare. Bollar står utmanande laget för.

HUR MÅNGA SPELARE PER LAG?

Max 3 spelare per lag. Ingen spelare får vara med i mer än ett lag samtidigt.

HUR RAPPORTERAR VI RESULTAT?

Efter avslutad match skickar laget ett e-mail med resultat och ny placering till sommarstegen@popuppadel.se, så uppdaterar vi stegen. 

VINNER MAN PRISER?

Ja såklart!!! De lag som står som vinnare i respektive kategori den 9 augusti, vinner Sommarstegen och får fina priser.

Lägg gärna ut era bilder på Instagram och Facebook och tagga #PopupPadel och #sommarstegen2020 så att vi kan följa era möten på sociala medier 😀

Vid frågor kontakta Suss på suss@popuppadel.se

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DITT LAG HÄR!

SLUTRESULTAT SOMMARSTEGEN 2020

Sommarstegen

Vinnare Sommarstegen 2020:

Herr: Leonardo Gomez/Martín Gonzalez

Dam: Charlotta Kolm/Eva Söderlund/Jenny Herin Boutros

Mix: Alvaro Pascual/Anna Albinsson

Junior: Matteo Bubini/Tintin Wallin

bottom of page